Lahjakortti hänelle joka muuttaa peltikaappeja

Edellisellä viikolla he aloittivat huoneistojen kunnostamisen, alueella jossa asumme. Se sisältää kaiken tyyppistä, kylpyhuoneiden remontista tapettien vaihtamiseen. Joka asunnossa oli vanha peltikaappi jonka he heittivät pois, vanhat peltikaapit olivat olleet siellä siitä lähtien kun huoneistot rakennettiin 60-luvulla. Sen vuoksi oli tärkeätä hävittää nämä remontin yhteydessä. Vuokranantaja ei ollut huomioinut kuinka painavat nämä peltikaapit ovat. Peltikaappien paino teki että nämä olivat lähes mahdottomat siirtää asunnosta ja rakennuksesta, tai se oli mahdotonta kunnes Mark saapui työstänsä. Mark joka asuu joku rappukäytävä meistä poispäin, on nuoruudessaan kilpailut ”Suomen vahvin mies”-kilpailuissa. Se toi mukanaan että peltikaapit joiden paino on 50-100 kg oli Markille helppo urakka. Tietenkin hän sai apua muiltakin, mutta se oli Mark joka oli muutossa liikkeellepaneva voima.

Lahjaksi hyvästä teostaan Mark sai 50 Euron lahjakortin valinnaisessa myynälässä kaupungin ostokeskuksessa. Ostokeskuksessa löytyy sekä vaatekaupasta ja leipomosta saakka että myymälään josta löydät matkailuvaunujen varaosat ja pelejä. Se oli tosi sopiva lahja Mark tyyppiselle henkilölle, jolla on monta eri harrastusta ja mielellään silloin tällöin ostaa itsellensä uuden ”lelun”. Koska Mark ei ollut ainoa joka auttoi muutossa, päätimme kaikki yhdessä asuntoalueella että järjestämme aluejuhlan, johon jokainen valmistaa jotain pientä syötävää, melkein kuin tapas, mutta muilla ruokatarvikkeilla. Teille jotka mietitte miltä huoneistot nyt näyttävät, voi vaan sanoa, Mainiot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *